V-P Toiviainen Oy

V-P Toiviainen Oy
Kuljetuspalvelut, maanrakennus, kunnossapito, puutarhamyymälä
Tuomaankuja 16, 55100 IMATRA
p. 040 715 8764

Yrityksen tausta ja tarjonta

Veli-Pekka Toiviainen aloitti yrittäjänä ensin sivutoimisena traktoriurakoijana - ja siitä se sitten lähti pikkuhiljaa kasvamaan. Vuonna 1986 nimeksi tuli V-P Toiviainen Oy. Tällä hetkellä yrityksessä on 30 työntekijää ja erilaisia moottorilla kulkevia ajoneuvoja yli 90.

Yrityksen alla on toimintaa laajalla kirjolla: infrarakentamista, puutarha- sekä puu- ja vanerimyymälä, Värisilmä, matkailualan toimintaa sekä maa- ja metsätaloutta.

Maanrakennus- ja viherrakennuspalveluja  on tarjolla tonttien pohjatöistä, kaivutöihin ja tienrakentamiseen.  Tarjolla on myös maanrakennuksessa tarvittavia maa-aineksia sekä muita tarvikkeita, kuten suodinkankaita ja sadevesijärjestelmiä paikan päälle kuljetettuna. Maanrakennuksessa tarvittavat maa-ainekset saa kätevästi paikan päälle toimitettuna ja tarvittaessa myös levitettynä.

Erilaisia maa-aineskuljetuksia ja kalustokuljetuksia tehdään nykyaikaisella kalustolla. Tarvittaessa myös kuljetuksiin liittyvät kuormaukset hoituvat. Tarjolla on mm. lavettikuljetuksia, erikoiskuljetuksia, kappaletavarakuljetuksia ym. massakuljetuksia, pyörökone- ja trukkipiikkikuormausta, kurottajapalveluita ja nosturiautopalveluita.