Tmi Tonder Mari

Marin Kuntorasti, Tmi Tonder Mari
Fysioterapia, personal trainer, ravintovalmennus
Rasilantie 62, 56100 RUOKOLAHTI
p. 044 281 2329

Yrityksen tausta ja tarjonta

Mari Tonderin Kuntorastin perusajatus on hyvinvoinnin ja terveellisten elämäntapojen edistäminen. Mari on lapsesta asti ollut kiinnostunut liikunnasta, hyvinvoinnista, terveydestä, ravinnosta sekä ihmiskehosta. Luonto ja luonnossa liikkuminen ovat aina olleet hänelle lähellä sydäntä. Hän onkin kouluttautunut työhönsä poikkeuksellisen laajasti.

Mari on peruskoulutukseltaan sairaanhoitaja, (erik. sisätaudit ja kirurgia) sekä fysioterapeutti. Hän on laajentanut osaamistaan kouluttautumalla Physiopilates-ohjaajaksi, personal traineriksi, ravintovalmentajaksi ja kahvakuula-ohjaajaksi.

Marin toiminta perustuu moniammatilliseen osaamiseen. Hän ei halua hoitaa vaan oireita, vaan hän pyrkii puuttumaan taustalla oleviin syihin, ottaen huomioon asiakkaan liikkumisen, palautumisen sekä ravitsemuksen. Mari haluaa ohjata asiakkaita oikeasti tyytyväisemmiksi, kivuttomammiksi, terveemmiksi ja toimintakykyisemmiksi.

Marin Kuntorasti tarjoaa fysioterapiapalvelujen lisäksi hierontaa, ryhmäliikuntatuntien ohjausta, henkilökohtaista ohjausta sekä liikunnan että ravinnon osalta. Hän tekee myös tyky-toimintaa ja sairaanhoitajan palveluina ns. riskitekijämittauksia.