Tilitoimisto Ruokolainen Oy

Tilitoimisto Ruokolainen Oy
Metsäpolku 1, 56100 RUOKOLAHTI
p. 050 353 0849

Yrityksen tausta ja tarjonta

Terhi Ruokolainen perusti nimeltään hienosti Ruokolahdelle rimmaavan tilitoimisto Ruokolaisen vuonna 2007. Yhtiö on menestynyt, muuttanut yhtiömuotoa ja kasvanut. Nykyisin mukana on Terhin lisäksi yhtiökumppani Satu Kaiponen sekä vakituisena työntekijänä Katja Vänttinen.

Ruokolainen tarjoaa kirjanpitoon liittyviä palveluita sekä taloushallintoapua. Nykyisin myös vero- ja yritysneuvontaan liittyvät palvelut ovat osa toimintaa. ”Tavallinen tallaajakin” saa Ruokolaiselta apua vaikkapa kotitalousvähennyksiin liittyvissä pulmissa. ”Tuletpa pellolta tai toimistosta, olet tervetullut juuri sellaisena, kun olet”, kertoo yritys nettisivuillaan.

Ruokolainen auttaa yrittäjiä taloushallintopalveluissa laajasti: perinteisestä kirjanpidosta ja sähköisestä taloushallinnosta myyntilaskutukseen ja maksuliikennepalveluihin.  

Terhi Ruokolainen painottaa, että esim. verotus on muutakin kuin veroilmoituksen täyttäminen. Yrittäjän kannattaa seurata monia asioita, joissa Ruokolaisen osaaminen on avuksi. Olet sitten aloittava, jatkava tai lopettava yrittäjä, kannattaa kysyä tukea.

Ruokolaisesta löytyy ammattitaitoa jopa nettisivujen teossa.