Ruokolahden Leijona Oy

Ruokolahden Leijona Oy
Isännöintitoimisto
Veistopolku 6, 56100 RUOKOLAHTI
p. 0400 746 560

Yrityksen tausta ja tarjonta

Juhani Turpeinen on perustanut ensimmäisen yrityksensä vuonna 1994. Sen jälkeen hänellä on ollut johdettavanaan ja omistuksessaan useita eri toimialojen yrityksiä. Yritysmaailma on tullut tutuksi myös sitä kautta, että hän on toiminut Ruokolahden yrittäjien puheenjohtajana. Ruokolahden yrittäjät palkittiin Juhanin puheenjohtajakaudella valtakunnan parhaana yrittäjäjärjestönä omassa kokoluokassaan.

Ruokolahden Leijona Oy on isännöintitoimisto, joka hallinnoi ja isännöi useita erikokoisia sekä erityyppisiä asunto- ja kiinteistöyhtiöitä Ruokolahdella ja Imatralla. Yritys hallinnoi esimerkiksi Lammassaaren satamaa, joka on yksi Suomen suurimmista sisävesisatamista.

Ruokolahden Leijonan asiakaslupaus on olla reilu, ripeä ja pätevä. Toimiston osaaminen on aina ajan tasalla ja asiakaspalvelu hyvin tavoitettavissa. Tarvittaessa apuna käytetään laajan yhteistyöverkoston asiantuntemusta. Hyvä verkostoyhteistyö ei useinkaan näy asiakkaalle, mutta tulee ilmi onnistuneina tuloksina ja sujuvana asioiden etenemisenä.