Laskettelukeskus FreeSki

Ruokolahden FreeSki Ky
Laskettelu, hiihtokoulut, alamäkipyöräily
Lomatie 16, 56120 SALOSAARI
p. 0400889851

Yrityksen tausta ja tarjonta

Tuomas Toiviainen kertoo, että Freeski on talvella laskettelukeskus ja kesällä pyöräilykeskus nimellä Saimaa Bikepark. Laskettelukeskus aloitti toimintansa Toiviaisen perheyrityksenä muutaman hiljaiseloa vietetyn vuoden jälkeen vuonna 2005 ja on sen jälkeen kasvanut vähitellen. Puitteita on parannettu vuosi vuodelta. Saimaa Bikepark avasi toiminnan vuonna 2019.

Freeski ja Bikepark panostavat erityisesti nuorisoon ja perheisiin. ”Tarjoamme jo nyt monenlaista ajanvietettä kaikille perheenjäsenille ja monipuolinen ulkoilutarjonta lisääntyy jatkuvasti. Pihaltamme lähtee esimerkiksi kymmenien kilometrien polkuverkosto retkeilijöille. Lisäksi meillä on suurehko kanoottivuokraamo”, kertoo Toiviainen.

Laskettelukeskus FreeSkissä käy talvisin jopa yli 30 000 kävijää. Keskus on yksi eteläisen Suomen suurimmista. Se järjestää myös hiihtokouluja ja myy lasketteluvälineitä. Talvitoiminnassa on panostettu mm. monipuolisiin rinteisiin, lumivarmuuteen, park-alueisiin sekä toimintaan myös perheen pienimmille. Välinevuokraus ja -myynti, välinehuolto sekä ammattitaitoiset hiihtokoulun vetäjät tekevät tarjonnasta kattavan. Myös pulkkamäki, kota, kahvio ja fatbikevuokraus palvelevat asiakkaita läpi talven.

Saimaa Bikeparkin rinteet alamäkiajoon ovat yleensä auki kesä-, heinä- ja elokuussa ainakin viikonloppuisin. Yritys vuokraa erikokoisia maastopyöriä ja suojia sekä tarjoaa laajan reitistön maastopyöräilyyn. Kesäisin myös tapahtumia ja pyöräkilpailuja. Katso lisää www.saimaabikepark.fi