Marjo-Riitta Arokivi

Marjo-Riitta Arokivi 
Painonpudotus/ -hallinta Cambridge Ohjelma, ikäihmisten ulkoiluapu  
Koskenparras 1, 55100 IMATRA
p. 044 320 8833

Yrityksen tausta ja tarjonta

Marjo-Riitta Arokivi on perustanut yrityksensä vuonna 2016 ja hänellä on jo vuosien kokemus Cambridge painonpudotusohjelman valmentajana.

Arokiven edustaman Cambridge-ohjelman peruslupaus on, että asiakas laihtuu varmasti. Ohjelma aloitetaan tekemällä ”vain päätös”. Päätöksenteon jälkeen apuna ja tukena laihdutustavoitteen saavuttamisessa toimii valmentaja.

Painonpudotus suunnitellaan ja räätälöidään henkilökohtaisesti kullekin parhaiten sopivaksi. Laihdutuksen aikana opetellaan syömään suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisesti niin, että jatkossa painonhallinta on helpompaa. Onnistuneen laihdutuksen jälkeen painonhallintaa tuetaan seurantakäynnein.

Ohjelmassa käytettävät tuotteet ovat pitkän kehitystyön tulos. Ne sisältävät kaikki laihduttajan tarvitsemat, hyvin imeytyvät ravintoaineet, mutta vain vähän energiaa. Näin mahdollistetaan turvallinen ja suunnitelmallinen laihduttaminen.

Painonpudotusvalmennuksen ohella Arokivi toimii yksityisenä palveluntuottajana. Hän tarjoaa apua ikäihmisille sekä toimii tarvittaessa nuorempienkin henkilöiden avustajana, ulkoiluttajana tai tukihenkilönä.

Marjo-Riitta on Eksoten omaishoidon ja henkilökohtaisen avun palvelusetelituottaja.