Kuljettajapalvelu Ahonen

Taksipalvelut, kuljettajapalvelut ja erikoiskuljetusten saatto
Harri Ahonen
Lassilantie 367, 56550 NISKA-PIETILÄ
info@saimaantilaustaksi.fi
Taksi puh: 045 2320 430 (henkilöauto)
Tilataksi puh: 050 428 5151
Erikoiskuljetusten saatto puh: 040 841 2504
www.saimaantilaustaksi.fi

 

Yrityksen tausta ja tarjonta

Harri Ahonen perusti yrityksensä Kuljettajapalvelu Ahonen vuonna 2009. Hän on toiminut ammattikuljettajana jo kymmeniä vuosia. Harrilla on vankka kokemus niin kotimaan teiltä kuin kansainvälisistäkin ympyröistä. Takana on mm. yli kymmenen vuoden kokemus matkatoimistojen tilausajoista Venäjälle ja Balttiaan.

Ahosen kuljettajapalvelu toimii tilaustaksina ja kuljettajapalveluna. Yritys ajaa sekä kelakyytejä, pienryhmien tilausmatkoja että Eksoten kiireettömiä henkilö- ja tavarankuljetuksiakin. Lisäksi Ahosen yritys suorittaa myös erikoiskuljetusten liikenteenohjausta sekä saattoja. Käytössä on mittakepein, varoitusvaloin ja matkapuhelimin varustettu saattoauto.

Kattavaan kalustoon sisältyy farmarimallinen Mercedes Benz -henkilöauto, 1+ 8 paikkainen VW-tilataksi sekä Mercedes Viton täysin varusteltu saattoauto. 

Ahonen kertoo, että yrityksessä toimii vain kokeneita ammattikuljettajia. Palvelu on kaikin tavoin joustavaa ja tarvittaessa Ahosen toimesta järjestyy vaikka linja-auto kuljettajineen esimerkiksi teatteriseurueelle tai muulle isommalle ryhmälle.