Hoitola NiXi

Juoksuvalmennusta, kuntosali- ja ryhmäliikunnan ohjausta sekä hierontaa
Hoitola NiXi, Heidi Horttanainen
p. 040 837 2780
www.hoitolanixi.fi
heidi@hoitolanixi.fi
Facebook

Yrityksen tausta ja tarjonta

Heidi Horttanainen perusti Hoitola NiXin vuonna 2009. Heidillä on itsellä vahva kilpaurheilutausta ja hän kertoo saavansa liikunnasta paljon. Heidi haluaisi asiakkaidensakin oivaltavan saman liikunnan riemun ja sen myönteiset vaikutukset. Asiakkaan hyvä on Heidille tärkeää ja hän nauttii, kun huomaa valmennettavansa tekevän itseään hyödyttäviä oivalluksia. 

 

Heidillä on koulutustaustana virallinen hierojan koulutus ja lähihoitajan koulutus. Lisäksi hän on opiskellut erityisryhmien liikunnanohjaajaksi.


Kuntosali- ja ryhmäliikuntaohjaus työllistävät Heidiä esim. Ruokolahden liikuntahallilla. Hierontoja hän tekee hoitohuoneessaan Vasankadulla Imatralla.  


Juoksukoulut ja juoksuvalmennus ovat erityisen lähellä Heidin sydäntä jo siksi, että hän on maastojuoksun kaksinkertainen N-30 SM-kultamitalisti ja menestynyt triathlonisti. Heidillä on seitsemän omaa juoksuvalmennettavaa ja hän kertoo todella monen kuntoilijan hyötyvän juoksuun liittyvästä opastuksesta. Oikealla rytmityksellä, huoltoliikunnalla ja muilla palautustoimilla voidaan esim. vammat usein ehkäistä kokonaan.