Haastekampanja ruokolahtelaisen talkootyön arvostamiseksi

Ruokolahden yrittäjät ja kunta haastavat kaikki kuntalaiset osoittamaan arvostuksensa kunnan alueella latuja tekeville sekä jäitä ja kaukaloita jäädyttäville ja huoltaville talkootyön sankareille.

K-Marketissa on helmikuun ajan lista talkootyötä tekevistä ja heille voi kuka tahansa ostaa kaupasta kympillä tai 20 eurolla lahjakortin. K-Market säilyttää lahjakortteja ja listaa siitä, kenelle kortti on lahjoitettu. Kampanja jatkuu 28. helmikuuta asti, jonka jälkeen talkootyön sankarit voivat sitten lunastaa lahjakorttinsa. Heitä infotaan asiasta suoraan.

TÄMÄ ON YKSINKERTAISTA: Maksa K-Marketin kassalle 10 tai 20 euroa ja osoita se sille latujen tai jäiden tekijälle kenelle itse haluat. Ellei haluamasi talkoolaisen nimeä ole listassa lisää se listaan.

Ruokolahden yrittäjät ja kunta ovat kampanjassa mukana molemmat satasella siten, että ne maksavat kymmenelle ensimmäiselle lahjoituksen saajalle lisäkympin. Eli jokainen lahjoitettu kymppi triplaantuu heti, kun joku avaa ”tilin” uudelle talkoomiehelle tai -naiselle

Viedään kukin tahoillamme haastekampanjaa eteenpäin. Yksinkertaisuuden vuoksi haasteet on joko kympin tai 20 euron arvoisia. Kiitos kaikille mukaan lähteville ja asiaa eteenpäin vieville!

K-Marketin lahjakorteilla jokainen lahjan saaja voi ostaa yhteensä 24 ruokolahtelaisyrityksen palveluita. Lisätietoja: https://www.ruokolahtiopas.fi/osta-omalta-kylalta-hanke/

Talkootyö on arvokasta - kiitos tekijöille ja tukijoille!