Haastekampanja ruokolahtelaisen talkootyön arvostamiseksi

KIITOS latu- ja jäätalkoolaisten
haastekampanjan osallistuneille!

Ruokolahden yrittäjät ja kunta haastoivat kaikki kuntalaiset osoittamaan arvostuksensa kunnan alueella latuja tekeville sekä jäitä ja kaukaloita jäädyttäville ja huoltaville talkootyön sankareille.

K-Marketin kassalla oli lista talkootyötä tekevistä ja heille saattoi kuka tahansa ostaa kaupasta lahjakortin, jotka sitten koottiin yhteen ja luovutettiin talkootöitä tehneille.  

KUNTALAISET VASTASIVAT haasteeseen hienosti ja kiitollisia kuntalaisia löytyi useita kymmeniä.
ISO KIITOS KAIKILLE!

Kiitos vielä myös talkootyön tekijöille. Voitte ajatella niin, että jos yksikin kuntalainen osoitti teille kiitollisuuttaan se tarkoittaa, että vähintään kymmenet ajattelivat samalla tavoin.

Toivomme, että hyvä talvi jatkuu ja jos joku ei vielä ehtinyt tai haluaa muusta syystä vielä käydä muistamassa talkootyön sankareita, K-Marketissa voi edelleen käydä ostamassa lahjakortin haluamalleen henkilölle ja jättää kortin kauppaan. Korteista ilmoitetaan niiden saajille erikseen.

K-Marketin lahjakorteilla jokainen lahjan saaja voi ostaa yhteensä 24 ruokolahtelais-yrityksen palveluita. Lisätietoja: https://www.ruokolahtiopas.fi/osta-omalta-kylalta-hanke/

Talkootyö on arvokasta - kiitos tekijöille ja tukijoille!