GS-Terapia

GS-Terapia Tmi, Schleifer Georg
Fysioterapia, Kalevalainen jäsenkorjaus
Rasilantie 58 as. 1256100RUOKOLAHTI
p. 0400 583 440

Yrityksen tausta ja tarjonta

Georg Schleifer perusti yrityksensä GS-Terapia vuonna 2006, mutta on työskennellyt alalla - fysioterapeuttina ja kouluttajana – kaikkiaan yli 40 vuotta. Hän on omistanut suurimman osan työelämästään tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsivien asiakkaiden hoitamiseen - ja kertoo olevansa työstään edelleen yhtä innostunut kuin oli opintojensa jälkeen työt aloittaessaan.

Jorin hoitofilosofiana on kokonaisvaltaisuus. Hän käyttää fysioterapian tukena muitakin hoitomenetelmiä, kuten kalevalaista jäsenkorjausta, akupunktiota ja kraniosakraaliterapiaa.

Kalevalainen jäsenkorjaus on vanha suomalainen perinnehoito, jossa käsitellään pehmytkudoksia ja parannetaan nivelliikkuvuuksia. Käsittely ei ole manipulatiivinen, vaan enemmänkin mobilisoiva ja hoitotekniikat ovat pehmeitä. Tavoitteena on koko kehon toimintakyvyn parantaminen. 

Kraniosakraaliterapia on sekin koko kehon hyvinvointiin tähtäävä hoitomenetelmä. Otteet ovat kevyitä ja soveltuvat mm. niska-hartiaseudun vaivojen hoitoon. Hoitomenetelmää voidaan käyttää myös psykofysioterapian yhtenä työvälineenä.

Jori ottaa asiakkaita vastaan Ruokolahdella ja Helsingissä.