Elektroway Oy

Aurinkosähkö, lämpöpumput ja sähköasennukset

Karhumäenkatu 1, 55120 Imatra (Prisma Imatra kauppakäytävä)
p. 020 730 7140
info@elektroway.fi
www.elektroway.fi

Yrityksen tausta ja tarjonta

Riikka ja Viljami Mehiläiselle oma yritys on elämäntyö, intohimo ja harrastus. Viljami toimii Elektroway Oy:n toimitusjohtajana ja sähkötöiden johtajana korkeimmin S1 sähköpätevyysluvin. Riikka on taustaltaan sisustussuunnittelija tuoden yritykseen funktionalistisen ajatusmaailman. Hän ravistelee sähköasennuksen perinteitä esteettisestä näkökulmasta.

Elektroway tekee sähköasennuksia ja -urakointia, myy sekä asentaa Ilmalämpöpumppuja ilmavesilämpöpumppuja, maalämpöratkaisuja sekä taloautomaatiota ja aurinkosähköjärjestelmiä.

Elektroway on edelläkävijä älykkäiden energiaratkaisujen toteuttamisessa kestävää kehitystä edistäen. Sen dynaaminen, nuorekas ja ketterä toimintamalli on osoittautunut markkinoilla kilpailuvaltiksi. Positiivisella otteella se tuo asiakkaidensa käyttöön uusinta teknologiaa. Yritysarvot perustuvat uusien trendien mukaiseen kestävän kehityksen edistämiseen ja uusiutuvan energian mahdollisuuksien hyödyntämiseen.

Elektroway palvelee yksityisasiakkaita Etelä-Karjalan alueella ja yritysasiakkaita koko Suomeen. Sen visiota tukee vahva osaaminen niin uusiutuvan energian käyttömahdollisuuksien hyödyntämisessä kuin kiinteistöautomaatiotekniikan ratkaisuissa. Palvelukokonaisuus sisältää suunnittelun, asennuksen, käyttökoulutukseen ja huoltopalvelut.